Miloš Zeman 9.5.2015 v Moskvě s Putinem

Co je hlavním cílem Moskvy v infiltraci Česka?

1) Dosadit, kam jen to půjde, svoje (rozuměj Kremlem ovladatelné nebo vydíratelné) naprosto loajální spojence ještě před vyslovení nedůvěry vládě, volbami 2021, sestavováním nové vlády.  Případně po volbách protiústavně sestavit vlastní úřednickou (prokremelskou) vládu. Ostatně ta současná (s mnoha novými oddanými příznivci Zemana na klíčových místech), se jí už dost podobá.

2) Pomocí šíření lží a ruských dezinformací napadat česká média (hlavně ta veřejnoprávní a nazávislá) a jejich výklad událostí – např. šíření lži o Skripalovi, Novičoku, Vrběticích, Dukovanech, Sputniku atd. Udržet „zapnuté“ ruské dezinformační servery. Hlavně ať nikoho v ČR ani nenapadne je Kremlu vypínat!

3) Pomocí personální politiky se Zeman pilně snaží systematicky narušovat akceschopnost české vlády a dalších institucí dosazováním Kremlu přijatelných kandidátů – na ministerstvo zahraničí (provedeno), obrany, vnitra (chystá se?), spravedlnosti (hotovo), financí (ujde to) atd. a do významných českých institucí – státní zastupitelství (skoro hotovo), BIS (chystá se), Vojenské zpravodajství (nevíme), česká armáda (to by byla ostuda) atd.

4) Metodou infiltrace nepřátelských osob maximálně ochromit činnost českých ministerstev, parlamentu a dalších veřejných institucí. Budovat sítě agentů, nelegálů a dalších vlivových osob. Tady má určitě FSB historicky na co navázat. Dodnes například nesmí nebohá česká veřejnost vědět, kdo byl příslušníkem a spolupracovníkem zločinecké StB! Naprosto ideální prostředí pro verbování ruských agentů!

5) Negativně ovlivnit další výsledky voleb. Tedy  2021 – např. nejmenováním vítěze voleb nebo obstrukcemi při sestavení vlády po volbách, sestavení vlastní úřednické vlády apod.

6) Vzhledem ke končícímu mandátu Miloše Zemana (a neschopnosti ze zdravotních důvodů vykonávat pořádně prezidentský úřad) má Miloš Zeman ještě jeden hlavní úkol od Kremlu. Ovlivnit volbu svého nástupce a pomoci Putinovi dosadit dalšího prorusky orientovaného prezidenta, který by mohl pokračovat ve vlastizrádné činnosti i po odchodu Zemana.

6) Pomocí Zemana (a jeho nástupce) připravit půdu pro oslabení našeho členství v Evropské unii – viz. maďarský scénář. Svázat nám ruce (zrádci ala Zeman), oslepit oči (propaganda), otrávit duši (dezinformace) a nahnat strach (vyhrožování).

7) Hlavním cílem Kremlu (Putina) je, pokusit se o destabilizaci našeho členství v NATO takovým způsobem, aby nás nejdřív v očích spojenců znevěrohodnil (radar a jiné nátlakové akce) a po snahu iniciovat zpochybnění našeho členství v NATO. Putin by chtěl začlenit bývalé sovětské satelity Varšavské smlouvy znovu do přímé sféry ruského impéria, které se marně pokouší obnovit. Nejen politicky, ale i vojensky. Proto ta činnost pilných agentů GRÚ a FSB na našem území.

8) Zeman to všechno neudělá sám. Má na to čilé pomocníky. Nejedlého, Mlynáře a jejich skryté pomocníky, o kterých nemáme ani tušení (hlavně, aby o nich měla přehhed naše rozvědka). Přece si nemyslíme, že jsou jen na ruské ambasádě!

 

,
Může vás také zajímat
Latest Posts from Česká politika