Kreml a ruská imperialistická politika

Pátá kolona Moskvy

Od roku 1968 do listopadu 1989 byli členové KSČ kolaboranti Kremlu. I nyní jsou členové KSČM pátou kolonou  Kremlu v Česku.

V souvislosti s dnešním hlasováním o nedůvěře vlády se opět potvrdilo, že čeští komunisté jsou mistři v matení demokratické opozice. Smutné je, že se jim to matení daří i v případě řady jinak ostražitých českých novinářů. Komunisté hrají ruskou ruletu nejen s opozicí, ale i s českými sdělovacími prostředky. Rusko investuje ohromné prostředky do dezinformačních kampaní a rozvracení členských zemí EU. Platí ho z peněz, které účtuje např. Lukoil českým spotřebitelům za ropu a zemní plyn. Dokonalé, že?

Komunistické vedení nám předvádí takticky promyšlenou hru. Prý se musí zeptat svojí členské základny, jestli má vyslovit nedůvěru vládě nebo ne. Jak úsměvné. Informování o výsledku stranického hlasování vedení KSČM z taktických důvodů nezveřejnilo před hlasováním o nedůvěře. To proto, aby si to hlasování opoziční strany ještě nerozmyslely.

Minimálně od roku 1929, kdy vedení KSČ převzal stalinista Gottwald, platí v komunistické straně (po vzoru ruských bolševiků) vojenská stranická disciplína. Nevíte co to je? Pro ty, co nebyli na vojně, vysvětluji: vojenská disciplína znamená, že se bezvýhradně poslouchají rozkazy nadřízeného, tedy velení. Výkonný výbor KSČM rozhoduje a řídí se přáními (cíli) Kremlu.

Proto se den před hlasováním výkonný výbor KSČM sešel, ale schválně neoznámil výsledek. Až dnes v den hlasování soudruh předseda Filip (alias „Falmer“) mazaně oznámil, že si členská základna vyslovení nedůvěry nepřeje [1] už ale komunistické vedení vědělo několik dní. Ostatně, co so myslí členská základna komunistů není vůbec podstatné. Podstatné je, co si myslí ruský velvyslanec v Praze. A ten si myslí to samé, co vedení v Kremlu. Kreml pak vydává (s předstihem) pokyny, co a jak mají komunisté v českém parlamentu provádět. Platilo to v roce 1945, 1948, 1968 i 1989, 2007. Proč by to 3.6.2021 mělo být jiné? Nechápu, že ta zrádcovská strana opětovně může provádět za peníze českých poplatníků protistátní činnost.

Při hlasování o nedůvěře se hra Moskvy jen znovu opakuje. Po oznámení Babiše o Vrbětické kauze a snaze ministra vnitra Hamáčka (ČSSD) odletět tajně na jednání do Kremlu je přeci všechno jasné. Je třeba co nejvíce ovládat českou zahraniční politiku prostřednictvím Zemana (Nejedlého), vládní rozhodnutí je třeba ovlivnit ve prospěch Ruské federace. Drzost ruské obbasády a jejího osazenstva v členské zemi NATO nezná hranic.

Diplomaticky nezkušená česká opozice je snadným terčem pro globální hry ruských tajných služeb. Není to ostatně poprvé, kdy ruská strana (viz ruské tajné služby 1948) postupuje přesně podle plánu s vražednou časovou přesností.

[1]  komunistická členská základna přeci jen tupě opakuje, co říká komunistické vedení. Jinak by přeci stoupenci Marxe, Engelse, Lenina, (Stalina, Brežněva, Putina) nemohli vládnout s největším kapitalistou v České republice.

Vážení opoziční poslanci. Doplňte si svoje historické vzdělání, jinak pohoříte jako ti před vámi.  A my nechceme znovu pohořet spolu vámi. Tak s tím laskavě koukejte něco pořádného dělat. Jestli nevíte co, tak se rychle běžte nabrýfovat k velvyslanců NATO, EU a USA. Komunisté se přece radí s velvyslancem Ruska. Tak ať to mezinárodně vyvážené. A také se připravte, jak po volbách vyčistíte ministerstvo vnitra, zahraničí, spravedlnosti, financí od proruských trollů. Zemanovi spolupracovníci už jich tam za osm lety stihli umístit opravdu hodně.

 

, ,
Může vás také zajímat
Latest Posts from Česká politika