volební zákon 2021

Opozice nemůže vyslovit nedůvěru vládě do té doby, dokud nebude schválený volební zákon. Neměli bychom podle čeho volit a změny k lepšímu, bychom se nedočkali.
Pokud budou nedočkavci v opozici postupovat jinak (poslouchat rady Kalouska, který chce být nejspíš dalším prezidentem), tak to nebude v zájmu potřebné změny české politiky.
Teprve po přijetí volebního zákona by mohla opozice vyslovit nedůvěru vládě, ale předtím, by si to měla třikrát rozmyslet, jestli k tomu použije komunisty! Špatnou vládu ANO, ČSSD a KSČM by měla nechat dovládnout až do konce, aby všem voličům bylo jasné, kdo za ty nakupené problémy za poslední 4 roky skutečně může.

Všechna ostatní řešení, ačkoli tak na první pohled nevypadají, budou pro opozici, a tedy i celkovou pravděpodobnost potřebné výměny vlády, daleko horší. K pádu vlády těsně před koncem volebního období tentokrát nejsou žádné důvody. Pokud se opozice nebude soustředit plně na volby, lehce se jí může stát, že opět nevyhraje a jen zopakuje školácké politické chyby. A my všichni za její chyby draze zaplatíme.

,
Může vás také zajímat
Latest Posts from Česká politika